Spring naar content
  • Aantal members: 18009
  • Nieuw deze maand: 9
  • Nu online: 0

Beweegtips | Coach nodig?

Wilt u uw huidige leefstijl onder de loep nemen?. De virtuele Leef gezond coach helpt u op weg.

Gezonde keuzes
Een gezonde leefstijl begint met het maken van gezonde keuzes. Maar waar begin je? Hoe weet je of je goed bezig bent? Dat zijn inderdaad belangrijke vragen en u wilt graag persoonlijk antwoord. Dat kan makkelijk, thuis, via internet.

Advies op maat
Persoonlijk advies op maat - via internet? Ja dat kan. Dat doet de Leefgezondcoach. Het werkt zo:
U gaat naar http://www.leefgezondcoach.nl/ en beantwoordt een aantal vragen over uw leefgewoonten. Op basis van uw antwoorden stelt de Leefgezondcoach een persoonlijk advies voor u samen. Praktische, haalbare stappen.

Uw personal coach
De Leefgezondcoach geeft u adviezen op het gebied van eten en bewegen U krijgt concrete en praktische tips om uw voeding te verbeteren; naast inzicht in uw calorie-inname krijgt u informatie over groenten en fruit en wordt uw persoonlijke vetscore berekend. Te zwaar? De Leefgezondcoach geeft advies over de grootte van maaltijden. Ook krijgt u een overzicht van uw huidige beweeggedrag en suggesties om meer te gaan bewegen.. U kunt die adviezen opslaan en later weer inzien, evenals uw actieplannen. Nieuwe adviezen en plannen kunnen worden toegevoegd. Op die manier helpt de Leefgezondcoach u ook om uw nieuwe leefstijl te organiseren.

Wilt u uw ervaringen met anderen uitwisselen? Recepten zoeken of toevoegen? Breng een bezoekje aan het geheel nieuwe forum! Bang dat u na een maand de adviezen vergeten bent en terugvalt in oude gewoonten? Niet met de Leefgezondcoach! Als extra motivatie stuurt de coach u regelmatig een e-mail met adviezen en inzichten.
Veel succes!!

Leefgezondcoach.nl
De Leefgezondcoach is wetenschappelijk onderbouwd en heeft zich in de praktijk bewezen. U kunt zich gratis aanmelden en vervolgens inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Wij adviseren u de Leefgezondcoach regelmatig te bezoeken voor een aangepast advies.

www.leefgezondcoach.nl
Home