Spring naar content
  • Aantal members: 18009
  • Nieuw deze maand: 9
  • Nu online: 0

Disclaimer

Algemeen

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. NIGZ/Beweegmaatje is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De website beweegmaatje.nl en alle daarin voorkomende teksten, documenten, beelden en geluid, alles in de ruimste zin, zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor verdere distributie, publicatie of overdracht daarvan is schriftelijke toestemming vereist. Gebruik van Beweegmaatje blijft beperkt tot persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

Geen aansprakelijkheid

Beweegmaatje is een internetcommunity voor mensen die een sport of beweegmaatje zoeken. Door member te worden van Beweegmaatje accepteer je de Algemene voorwaarden. E-mailcontact gaat via het anonieme mailsysteem van Beweegmaatje. NIGZ/Beweegmaatje is niet aansprakelijk voor de al dan niet vertrouwelijke uitwisseling van informatie via de mail- of chatfunctie. De helpdesk is ook niet aansprakelijk voor de contacten die hieruit voortvloeien.

De helpdesk sluit aansprakelijkheid uit voor elke schade (directe, indirecte en gevolgschade) die voortvloeit uit het gebruik van de website en de inhoud ervan. Beweegmaatje is niet aansprakelijk voor de juistheid van gegevens van deelnemers. De helpdesk onderhoudt en beveiligt de website. De helpdesk kan echter niet garanderen dat technische onvolkomenheden uitgesloten zijn. Evenmin kan de helpdesk garanderen dat het gebruik van de website en de inhoud ervan u vrijwaart van zogenaamde virussen en/of andere schadelijke toepassingen. U dient daartoe zelf voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die niet door de helpdesk beweegmaatje worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere website van toepassing. De helpdesk controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. De link naar deze websites betekent niet dat de helpdesk/NIGZ specifieke producten of diensten, die op deze sites staan, aanbeveelt.

Home